onsdag 14. januar 2015

Usikkerhet omTysklands GP

nurburgringDa F1-kalenderen for 2015 først ble offentliggjort, sto det ikke noe om hvor løpet skulle kjøres. Men ettersom løpet ble kjørt på Hockenheim i fjor, og det har vært en avtale om å bytte på å arrangere løpet annet hvert år, var det naturlig å tro at årets arrangør var Nürburgring.

Men i siste utgave av kalenderen fra FIA står det faktisk ‘To Be Announced’ bak Tysklands GP. Og hvis man skal tro den nåværende baneeieren, er det fare for at det kan blir en stund før det kan bli en avklaring på dette.

Direktøren for Nürburgring-anlegget, Carsten Schumacher, har uttalt at det i øyeblikket ikke foreligger noe avtale om å kjøre et F1-løp der i år. Han har også sagt at et eventuelt kontraktsforslag må være “til å leve med” for at det skal være interessant for dem. Dette kan være et utspill i en forhandlingssituasjon, men han ville ikke uttale seg om det pågår forhandlinger i øyeblikket.

Usikkerheten omkring Tysklands GP 2015 er dermed like stor som den var for to år siden. Da måtte Bernie visstnok si fra seg den kontraktsfestede avgiften på 14 mill. euro for å få løpet avviklet.

Dersom Bernie ikke er like gavmild i år er det fare for at spørsmålet som ble stilt for to år siden vil bli besvart med et “ja” i år.

Oppdatering: Dagen etter at artikkelen ble skrevet gikk Bernie ut med at han snart har en avtale for 2015 klar - med Hockenheim. Men når Bernie sier noe, er det ofte noe helt annet som er på gang. Derfor må vi bare vente til vi har fakta på bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar