lørdag 8. november 2014

Hendelser det siste døgnet

caterham_marussiaDet meldes at Marussia definitivt har lagt inn årene, etter å ha vært kort tid under administrasjon. Det var kommet inn to bud på teamet, men ingen av dem ble tatt seriøst. Advokatene hadde dermed ikke annet valg enn å stenge dørene og begjære oppbud. 

Hva som nå vil skje med teamets påmelding til neste år, som er gjort under navnet Manor F1, er usikkert. Ifølge BBC jobber deler av ledelsen i Marussia fortsatt med å få til en løsning, så det er kanskje for tidlig å stryke dem fra startlista for 2015.

Men det begynner nok å haste, for innen 30. november må de ha betalt inn 5 mill. i påmeldingsavgift til FIA.

Caterham er også satt under administrasjon, men her har advokatene fått den uvanlige ideen om å be fansen om penger slik at teamet kan kjøre i Abu Dhabi. “Crowdfunding” heter løsningen som de tror skal skaffe dem 23,5 mill på 10 dager. Hittil har over 1000 personer skrevet seg på for til sammen ca 5 mill. så det er ennå litt som mangler.

Gå til http://www.crowdcube.com/caterham/ hvis du vil leke julenisse i november, og samtidig få navnet ditt på en F1-bil.

Sergio Perez fortsetter hos Force India neste år, ifølge teamets sjef og eier, Vijay Mallya. Mens Perez selv har sagt til media at han fortsatt er i forhandlinger med teamet, er Mallya klar på at dette ikke stemmer. “Vi har allerede en toårskontrakt med Sergio,” sa Mallya i går. “Sergio kan si hva han vil, men den saken er avgjort. Det vi forhandler om er en forlengelse for 2016.”

En litt pussig sak, for hvorfor skulle Perez ikke ville forlenge med Force India? Det er vel ingen andre team han kan gå til?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar