fredag 31. oktober 2014

Marcus Ericsson til Sauber?

Marcus EricssonCaterham F1 er som kjent satt under administrasjon, og stiller ikke opp i US GP til helga. Mye tyder på at teamet heller ikke kommer til de to siste løpene i år, og svenske Marcus Ericsson er dermed ute av F1.

Men det kan hende dette ikke varer så lenge, for ifølge den sveitsiske avisa Blick har Ericssons manager, Eje Elgh, allerede en avtale med Sauber i boks for 2015.

Og det er kanskje ikke så vanskelig for Elgh å finne et nytt team til Ericsson, hvis det Blick hevder er sant. De skriver at Ericsson har støtte av en svært rik privatperson, som stiller opp med cirka 140 millioner kroner neste år. Ikke rart at Ericsson blir tatt imot med åpne armer hos et team i pengenød. Men hvem kan den snille og rike svensken være?

Om det er Gutiérrez eller Sutil som må vike for Ericsson, sier ryktene ingen ting om. Men det går neppe lang tid før vi får bekreftet om ryktene er sanne, og hvem som skal ut.

Det er ikke sikkert at teambyttet blir en opptur for Ericsson. Det er vanskelige tider hos Sauber, og hvis de to teamene som vanligvis var bak dem på resultatlista ikke finner nye eiere, blir svensken fortsatt å finne nederst på resultatlista. Money for nothing?

Oppdatert 02.11.2014: Sauber har i dag offisielt bekreftet at Marcus Ericsson skal kjøre for dem i 2015. Dette til tross for at Eje Elgh så sent som i går sa at ryktene ikke hadde noe for seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar