mandag 17. februar 2014

Klart for Williams Martini Racing?

1975 Dutch Grand Prix.<br />Zandvoort, Holland. 22 June 1975.<br />Carlos Reutemann, Brabham BT44B-Ford, 4th position, action.<br />World Copyright: LAT Photographic<br />Ref: 35mm transparency 75HOLNylig la en nettside som selger lisensierte F1-artikler ut et bilde av en Williams t-skjorte med logoen og de kjente stripene til den italienske drikkevareprodusenten Martini. Bildet ble fjernet etter kort tid, men da var spekulasjonene og ryktene allerede i gang. Og ifølge flere seriøse medier skal avtalen være i boks.

Ifølge Autosport var Martini først i forhandlinger med både McLaren og Ferrari, men da det ble klart at Williams kunne tilby en avtale som ville gi dem større muligheter til eksponering på hele bilen, valgte de å slå til.

Italienske Autosprint skriver at avtalen gir Martini alle rettigheter til å dekorere bilen, og man ser for seg at dette betyr at vi får se årets Williams FW36 i Martinis farger rødt, hvitt og blått, under navnet Williams Martini Racing. Men noe endelig bevis får vi neppe før ved sesongstarten i Melbourne.

Martini har vært tungt inne i motorsport ved flere anledninger, men det er mange år siden de satset for fullt på Formel 1. Sist de var hovedsponsor for et F1-team var på slutten av 1970-tallet – først med Bernies Brabham-team og deretter med Lotus.

Og nå kan det bli Williams F1 Martini Racing. Det klinger bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar