fredag 24. januar 2014

Lotus kuppet McLarens lansering

I dag offentliggjorde både McLaren og Lotus offisielle bilder av sine 2014-modeller. McLarens lansering av sin MP4-29 var varslet på forhånd, men mye tyder på at Lotus prøvde å stjele showet ved å slippe et bilde av sin E22 til media samtidig og uten forvarsel.

Kanskje prøver Lotus å ta hevn for at McLaren etter alt å dømme har headhuntet teamsjefen deres, Eric Boullier. Det ble nemlig i formiddag kjent at Boullier helt uventet har sagt opp hos Lotus, og mange tror nå at Ron Dennis har vervet ham til å overta teamsjefjobben fra Martin Withmarsh. Ikke et ord om dette fra McLaren foreløpig, men det spørs vel om de kan legge lokk på saken så veldig lenge.

Som bildene viser er tolkningen av de nye reglene ganske forskjellig hos de tre teamene som til nå har sluppet bilder der man kan se hvordan fronten ser ut. (Force India la ut et bilde av sin WJM07 forleden, men det viste bare bilen rett fra siden.)

McLaren MP4-29
Litt uvant, men bedre enn fryktet.McLaren MP4-29
McLaren MP4-29 og førere
Lotus E-22.
Dobbeltnese?
Lotus E22
Williams FW37 
Williams slapp ut et bilde av sin nye FW37 i går – men uten reklamedekor. Det gir kanskje ikke det helt rette inntrykket, men vi ser likevel hvordan nesen ser ut. I samme stil som McLaren, men mer kantet og spiss.williams-fw37

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar