torsdag 12. desember 2013

Sergio Perez til Force India

Perez_MallyaForce India har i dag offentliggjort at det er Sergio Perez som blir Nico Hülkenbergs teamkollega i 2014.

Den 23 år gamle meksikaneren ble som kjent brått og uventet droppet av McLaren i høst, etter bare en sesong. Men nå har han altså fått plass hos teamet som kjøper sine tekniske tjenester hos nettopp McLaren, så man kan vel regne med at “noen har snakket sammen” for å få til en løsning.

Hos Force India uttaler de at Perez har signert en “multi year contract“, men det samme sa McLaren i fjor også…

I praksis betyr dette at vi nå kan konsentrere oss om det som skal skje hos Sauber, som er neste team på rangstigen. Sveitserne har mistet Hülkenberg, og virker ikke spesielt interessert i å beholde Esteban Gutierrez heller.

Begge de tidligere Force India-førerne, Adrian Sutil og Paul di Resta, er ledige, men det virker som om det bare er Sutil som er interessant for Sauber. Hva de gjør er imidlertid avhengig av hva som skjer med den annonserte avtalen med russerne, og om det etter hvert kommer noen penger inn derfra.

Hvis Sauber ikke snart kommer ut av pengeknipen, kan en mann som Giedo Van der Garde være aktuell, med sponsorpengene han har i ryggen. Andre kandidater er Charles Pic og Max Chilton, som også er interessert i å komme seg oppover på griden.

Paul di Restas muligheter for å kunne fortsette i F1 virker imidlertid små. Kanskje blir det DTM igjen, eller kanskje blir det ett eller annet i USA neste år for skotten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar