tirsdag 3. desember 2013

Nico Hülkenberg tilbake til Force India

Nico_HulkenbergEtter ett år hos Sauber er Nico Hülkenberg på vei tilbake til Force India. Ifølge en melding fra teamet i dag har tyskeren signert en såkalt flerårig avtale med dem (som sikkert kan brytes når som helst av begge parter…)

Hülkenberg var også førstevalget hos Lotus, men da pengene fra den mystiske investoren, Quantum, ikke dukket opp, vagte de isteden å sikre seg Pastor Maldonado og hans venezuelanske oljepenger. Dermed turte heller ikke Hülkenberg å vente lenger, og skrev på for Force India mens tilbudet ennå lå på bordet.

Hülkenberg var testfører hos Force India i 2011, og rykket opp til fast plass i 2012, så han bør være rimelig godt kjent hos sin nye arbeidsgiver.

Offentliggjøringen av Hülkenberg betyr at det fortsatt er usikkert hvem som vil få det andre setet hos Force India. Ryktene vil ha det til at Adrian Sutil og Sergio Perez er de to sterkeste kandidatene, mens Paul di Resta etter alt å dømme ikke vil bli å finne i F1 neste år. Jeg tror McLaren presser hardt på for at Perez skal få plassen hos Force India, og at Sutil havner hos Sauber isteden. Men vi får se, plutselig dukker det opp noen vi ikke har tenkt på, som  forandrer hele kabalen.

Etter dette er det seks seter som  fortsatt er ledig på griden for 2014:

Force India – ett ledig sete
Sauber – to seter
Caterham – to seter
Marussia – ett sete

Her er føreroversikten pr. i dag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar