søndag 10. november 2013

Ryggproblemer kan stoppe Alonso også

Alonso Abu Dhabi 2013Kimi Räikkönen er ikke den eneste Formel 1-føreren som sliter med vond rygg for tiden. Fra Italia meldes det at Fernando Alonso fortsatt ikke har fått klarsignal fra legene om å delta i US GP i Austin neste helg, etter smellen han fikk i Abu Dhabi.

Spanjolen skal gjennomgå en omfattende undersøkelse på mandag, der det vil bli bestemt om han er i stand til å kjøre i Austin.

Alonso måtte som kjent kjøre av banen i Abu Dhabis GP for å unngå å kollidere med Jean Eric Vergnes Toro Rosso, da Alonso kom ut fra pitlane. Ferrarien fløy over en rekke høye kantsteiner, og ifølge bilens måleinstrumenter ble Alonso utsatt for hele 28G vertikalt. Dermed ble han sendt til sykehus for en kontroll, uten at man der fant noe galt. (Når man ser på bildet av Alonso på båren, kan man jo forstå at Ferrari-ledelsen ikke ble særlig glade.)

Senere i uka ble det bestemt at Alonso ikke skulle reise til USA før han hadde fått sjekket ryggen på nytt. Hans manager, Luis Garcia Abad, vil imidlertid ikke si om den doble verdensmesteren er bekymret for at sesongen kanskje allerede kan være over, eller om han regner med å bli kjent “fit for fight” uten problemer.

Dersom Alonso skulle bli nødt til å sykemelde seg, vil Ferrari Ifølge insidere i italienske aviser hente inn Jules Bianchi som erstatning. Bianchi er som kjent Marussia-fører, men er også med i Ferraris “young driver programme”.

Det kan altså hende at 2013-sesongen ender med to verdensmestre færre enn den startet med. Og Ferrari kan komme til å starte 2014-sesongen med to ryggpasienter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar