mandag 2. september 2013

Red Bull bekrefter Daniel Ricciardo for 2014

Daniel RicciardoPå Red Bulls egen TV-kanal, Servus TV, har Helmut Marko i kveld endelig bekreftet at det er Daniel Ricciardo som skal overta plassen etter Mark Webber i 2014. En australier ut hos Red Bull og en ny inn, med andre ord.

Greit å få det avklart, selv om timingen var en smule pussig. Det virker som om Red Bull tror at overgangsvinduet som stenger i kveld også gjelder for F1-førere. Nyheten om Ricciardo forsvinner nesten mellom alle fotballovergangene som ramler inn i kveld. Men det var kanskje meningen?

Faktum er uansett at Ricciardo flyttes over fra Red Bulls juniorteam, Toro Rosso. Det samme skjedde med hans kommende teamkollega, Sebastian Vettel, foran 2009-sesongen. Om Ricciardo er av samme kaliber som Vettel er det vel mange som tviler på, men det får vi jo se etter hvert. Ifølge rapportene skal Marko ha sagt at kontrakten med Ricciardo er for ‘minimum tre år’, så de må jo ha sett et visst potensiale i 24-åringen.

Dermed kan Christian Horner endelig slappe av og slutte å lyve om at saken ikke er avgjort, og F1-journalistene får en sak mindre å fantasere om. Nå kan de konsentrere seg om å foredle de siste ryktene om at Fernando Alonso og Kimi Räikkönen skal bytte team.

Og så er det jo blitt en plass ledig hos Toro Rosso å spekulere om. Den kampen skal visstnok stå mellom portugiseren Antonio Felix da Costa og brasilianeren Felipe Nasr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar