torsdag 22. august 2013

Red Bull jakter fortsatt på Räikkönen

Kimi-Raikkonen-2Det kan virke som om erklæringen fra Kimi Räikkönens manager, Steve Robertson, her om dagen om at Red Bull var ute av diskusjonen for Kimis del, bare var et taktisk utspill for å få forhandlingene i gang igjen. Og taktikken ser ut til å ha fungert, for nå er motparten kommet på banen igjen.

Først gikk Red Bulls mektige ‘konsulent’, Helmut Marko, ut og sa at de absolutt ikke var klare til å offentliggjøre Daniel Ricciardo som Mark Webbers erstatter allerede på Spa, slik de fleste hadde regnet med etter Robertsons utspill.

Og i dag erklærte Red Bulls teamsjef, Christian Horner, at Kimi fortsatt står på ønskelista deres, og at Kimis manager ikke har sagt noe til dem om at forhandlingene er brutt. Horner sa at de fortsetter jobben med å finne en ny partner til Sebastian Vettel, og at de neppe kommer til å offentliggjøre noe før Italias GP på Monza om to uker.

For å gjøre det saken enda mer interessant valgte Kimi å sykemelde seg fra alle planlagte presseoppdrag på Spa i dag. De fleste tviler på at han feiler noe som helst, men tolker ‘sykemeldingen’ som et signal om at Kimi helst vil slippe å svare på vanskelige spørsmål om hvor han kommer til å havne neste år. Og det kan man jo godt forstå.

Det heter ikke ‘silly season’ uten grunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar