søndag 25. august 2013

Nå ble kan det være avgjort

Vettel Spa 2013Etter en hel måned med F1-ferie var forventningene usedvanlig høye foran Belgias GP på Spa i dag. Men allerede etter den første runden begynte vi ane hvordan løpet ville bli. Sebastian Vettel slip-streamet enkelt og greit forbi Lewis Hamilton og tok ledelsen, og etter det var det ingen som hadde noe å stille opp med mot den tredoble verdensmesteren.

For en gangs skyld hadde det beryktede været på Spa ikke noe å bidra med for å få opp spenningen, og når de ‘vanlige mistenkte’ – Perez, Grosjean og Maldonado – heller ikke klarte å lage nok krøll til at sikkerhetsbilen måtte ut, ble Belgias GP 2013 en ganske kjedelig affære.

Dessverre kan resten av sesongen også bli ganske kjedelig. For med seieren i dag – kombinert med Kimi Räikkönens første løp uten poeng i år – har Vettel nå 46 poengs ledelse på Fernando Alonso, med bare åtte løp igjen.

Jeg er redd for at Vettel skal ha ganske mye uflaks – noe han svært sjelden har - for at han ikke skal ta hjem sitt fjerde mesterskap på rad.

Det er nesten så man håper at Alonso skal vinne på Monza om to uker, mens Vettel må bryte…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar