fredag 23. august 2013

Jenson Button er også ledig på markedet

Formula One World ChampionshipSelv om all informasjon tidligere har gått ut på at Jenson Button hadde kontrakt med McLaren ut 2014, har hovedpersonen i dag avslørt at dette ikke er tilfelle. Han sier at han har en opsjon på å fortsette ett år til hos McLaren, og at det foreligger et forslag til ny kontrakt som ennå ikke er signert.

Button sa imidlertid at han har stor tro på at McLaren vil bli å regne med til neste år, og at han derfor er svært lysten på å fortsette i teamet. Dermed blir utspillet om at han er en fri mann litt pussig - hvis ikke meningen ganske enkelt er å få andre team til å komme med tilbud.

På spørsmål om hvilke andre team som kunne være aktuelle, sa Button at han tror at Red Bull har avgjort sitt førervalg for neste år, og at Ferrari derfor er hovedmålet for flere førere. Om han selv er en av disse er uklart, men hele intervjuet virker som en åpen invitasjon til Ferrari.

Det ser derfor ut til at vi har fått en ny spiller på banen når setene for 2014 skal fordeles, selv om det vel egentlig er liten sjanse for at Jenson Button kommer til å bytte team.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar