torsdag 27. juni 2013

Mark Webber til Porsche i 2014

Mark-Webber_til_Porsche

Mark Webber har i dag gått ut med nyheten om at han slutter hos Red Bull etter denne sesongen. Neste år skal han i steden være med på Porsches storsatsing på sportsvognklassen LMP1 i Le Mans.

Dette betyr at årets “silly season” i F1 kan starte for alvor, med Kimi Räikkönen som største favoritt til å overta Webbers plass hos RBR.

Vettel + Räikkönen høres kanskje ut som et “dream team”, men hvis Red Bull ønsker seg en “nummer to”, som innfinner seg med at Vettel er førstefører – slik mange mener at Webber etter hvert har gjort – høres ikke Räikkönen ut som noen god løsning. Han har alltid gjort det klart at han kun kjører for å vinne, og vil neppe godta å legge seg bak Vettel for at tyskeren skal bli verdensmester igjen. Da kan vi få reprise på Senna og Prost hos McLaren.

Men vi får vente og se. Litt av poenget med at Red Bull også har Toro Rosso er jo å få fram nye talenter, så det mest logiske ville være at Jean-Eric Vergne eller Daniel Ricciardo blir forfremmet. Det ville kanskje vært det beste for alle parter…

Apropos Webber og LeMans; vi får håpe det går bedre nå enn forrige gang han prøvde seg der. (Gå til 2:30 på klippet nedenfor.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar