onsdag 6. februar 2013

Luiz Razia fikk plassen hos Marussia

Luiz RaziaSå er det endelig klart hvem som får setet hos Marussia som ble ledig etter at etter Timo Glock ble sparket.

Det blir den 23 år gamle brasilianeren Luiz Razia som blir teamkollega med Max Chilton, og dermed blir det to nybegynnere i samme team.

Marussia er et backmarker-team fra før, så dette lover ikke godt. Men det virker som om to betalførere er løsningen for at teamet skal overleve, så de har kanskje ikke noe valg.

Razia var reservefører hos Marussia (den gang Virgin) i 2010, og har etter det kjørt to år i GP2. I fjor ble han nummer to sammenlagt i GP2-serien, så han er kanskje ikke helt håpløs.

Marussias avgjørelse betyr at det nå er bare ett ledig sete igjen før 2013-sesongen starter – nemlig hos Force India. Etter at Bruno Senna nylig varslet at han skal kjøre World Endurance Championship for Aston Martin, er det sannsynligvis bare franskmannen Jules Bianchi og tyskeren Adrian Sutil som konkurrerer om den plassen.

Luiz Razia var for øvrig allerede i gang for Marussia under testen på Jerez i dag, og endte dagen 5,3 sekunder bak Romain Grosjean i Lotus. Men som jeg har sagt så mange ganger før: de første testene før sesongstart er ikke mye å bry seg om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar