torsdag 28. februar 2013

Adrian Sutil tilbake til Force India

Adrian SutilI dag ble det endelig klart at Adrian Sutil har vunnet konkurransen om den siste ledige plassen hos Force India.

Sutil ble i dag offisielt bekreftet som Paul di Restas makker for 2013, og dermed er den 30 år gamle tyskeren tilbake i det samme teamet som sparket ham etter 2011-sesongen på grunn av en slåsskamp i en nattklubb i Shanghai.

Sutil fikk plassen i hard konkurranse med teamets reservefører, franskmannen Jules Bianchi, som etter alt å dømme får fortsette i samme jobb ett år til.

Sutil fikk kjøre en dag for Force India under den forrige testen i Barcelona, og fikk vist at ett års fravær fra F1 ikke behøver å bety så veldig mye.

Dermed er alle setene for denne sesongen endelig fylt opp, selv om det fortsatt svirrer en del rykter om at det kan bli endringer i siste liten.

De siste dagene har det nemlig vært spekulert i om unge Luiz Razia kan være på vei ut av Marussia igjen like fort som han kom inn. Her er det manglende innbetaling av penger fra sponsorene hans som er problemet, så det kan godt hende at Marussia henter inn en annen fører allerede under den pågående testen i Barcelona. Følg med…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar