torsdag 17. januar 2013

Ikke mye nytt å snakke om

FIA F1 flaggDet har vært uvanlig stille i F1-verdenen den siste måneden. Det meste av såkalte nyheter etter jul har vært ganske uinteressante, så jeg har latt dem passere i stillhet.

Da jula startet var det noen få ting som ennå ikke var avklart. Det ene var om 2013-kalenderen ville bli på 19 eller 20 løp, og hvor det tyvende løpet i så fall skulle kjøres. Det var også usikkert om Nürburgring ville klare å arrangere Tysklands GP,  eller om Hockenheim måtte ta over. Dessuten hadde verken Caterham eller Force India fått begge førerne sine på plass.

Og snart tre uker ut i det nye året er fortsatt svært lite av dette avklart. Bernie har riktignok sagt at det neppe blir mer enn 19 løp i år, fordi ingen av de aktuelle arrangørene av det siste løpet har klart å ordne med finansiering. Om Tysklands GP kan kjøres på Nürburgring er fortsatt uavklart – også det på grunn av pengemangel, men Bernie sier at han er sikker på at det vil ordne seg.

Verken Force India eller Caterham har ennå bestemt seg for hvem de siste førerne deres blir, selv om de etter hvert har strøket en del av kandidatene. Hos Caterham virker det å stå mellom Vitaly Petrov, Bruno Senna og muligens også Giedo van der Garde, mens Force India visstnok kun har Adrian Sutil og Jules Bianchi igjen på lista.

Den 5. februar starter den første testomgangen i Jerez, så da bør de ha bestemt seg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar