onsdag 28. november 2012

Ny finne i F1 neste år

2012 Bahrain Grand Prix - FridayWilliams F1 har i dag bekreftet det mange av oss lenge har regnet med, nemlig at det blir Pastor Maldonado og Valtteri Bottas som blir teamets førere neste år.

23 år gamle Bottas vant GP3-serien i 2011, og har vært teamets reservefører i år. Han har fått kjøre 15 av de 20 fredagstreningene på bekostning av Bruno Senna, så kontrakten kom ikke som noen stor overraskelse.

Og med pengene Maldonado tilfører Williams gjennom sin sponsor PDVSA var det naturlig at han fikk fortsette. Det at han vant Spanias GP hjalp nok også. Selv om han har gjort mye rart i løpet av sesongen, har Maldonado også vist at han er uhyre rask.

Dermed blir det en brasilianer mindre og en finne mer i F1 i 2013, dersom ikke Senna mot formodning skulle klare å kapre en av de få plassene som fortsatt er ledige.

Forresten så er det vel fare for at det ikke blir en finne mer i F1 neste år likevel. Heikki Kovalainens sjanser for å få et sete i 2013 skal være minimale. Det innrømmer han til og med selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar