onsdag 31. oktober 2012

Sauber bekrefter Hülkenberg for 2013

Nico-HulkenbergSauber har i dag bekreftet at Nico Hülkenberg blir en av teamets førere neste år. Kontrakten har vært en kjent sak blant insidere en god stund, men partene har inntil i dag nektet å bekrefte saken.

Hvem som vil bli Hülkenbergs partner hos Sauber er fortsatt ikke kjent, men Kamui Kobayashi sier han jobber hardt for å skaffe sponsorer som kan hjelpe ham til å beholde plassen. Mange tror imidlertid at Saubers forlengede avtale med Telmex betyr at reservefører Esteban Gutiérrez allerede er klar for opprykk.

Hülkenbergs nye avtale betyr at det blir et ledig sete hos Force India ved siden av Paul di Resta, som etter all sannsynlighet vil bli værende ett år til. Teameier Vijay Mallya har bekreftet at Adrian Sutil kan være aktuell for et comeback, men mange tror likevel at teamets reservefører Jules Bianchi kommer til å få plassen.

I de nærmeste dagene og ukene forventes det at flere team kommer til å offentliggjøre sine førere for neste år, så det er bare å følge med på den oppdaterte oversikten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar