tirsdag 16. oktober 2012

Ferrari bekrefter Massa for 2013

Felipe MassaEtter mye løsprat de siste dagene har Ferrari i dag endelig bekreftet at Felipe Massa blir hos dem også neste sesong.

Etter innsatsen i de siste løpene har flere i teamledelsen sagt så mye positivt om den lille brasilianeren at de fleste har skjønt at han ville få fornyet tillit. Og nå er det altså offisielt bekreftet.

Dermed har “de fire store” fått alle sine førere på plass. I løpet av de neste dagene kan vi regne med at andre team også vil bekrefte noen av sine førere for 2013.

Det er f.eks. ganske klart at Lotus vil beholde både Kimi Räikkönen og Romain Grosjean, men den formelle bekreftelsen mangler fortsatt.

Det virker også ganske sikkert at Nico Hülkenberg forlater Force India til fordel for et sete hos Sauber, så her kan vi nok også forvente å få en offisiell melding om ikke lenge. Hvem som blir Hülkenbergs partner er fortsatt ikke kjent, men teamets storsponsor Telmex ønsker nok at reservefører Esteban Gutierrez skal rykke opp til en fast plass. Andre muligheter for Sauber - i tillegg til Kamui Kobayashi - sies å være Jaime Alguersuari og Adrian Sutil.

De samme førerne er selvsagt også med i kampen om Hülkenbergs plass hos Force India, der det ser ut for at Paul di Resta blir værende i ett år til.

En oversikt over bekreftede og sannsynlige førere for 2013 finner du her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar