torsdag 27. september 2012

Snart klart for Thailands GP?

BangkokEtter et møte i Singapore mellom Bernie og lederen for de thailandske sportsmyndighetene, ser det nå ut for at et Thailands Grand Prix kan bli en realitet allerede i 2014.

I april skrev jeg at Bernie hadde sagt ja til planene om et gateløp i Bangkok, og nå skal partene ifølge Bangkok Post ha blitt enige om prinsippene for en avtale.

Thailands GP skal bli et flombelyst nattløp på samme måte som i Singapore, og banen i Bangkoks gater skal blant annet omfatte Ratchadamnoen Avenue, som ble brukt av Red Bull til en F1-demo foran 100 000 tilskuere i 2010.

Myndighetene i Thailand skal være villige til å garantere for 60% av kostnadene for løpet, mens resten skal dekkes av private selskaper som det thai-eide Red Bull og ølmerket deres, Singha.

Men en viktig ting er imidlertid ennå ikke er avklart, nemlig avgiften til Bernie og hans arbeidsgiver CVC, så det er fortsatt et stykke igjen til løpet er sikret en plass på kalenderen for 2014. Og apropos kalender, hvordan skal Bernie få plass til dette løpet når han allerede har for mange fra før?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar