søndag 16. september 2012

Robert Kubica i nytt rally-krasj

Kubica-Ronde-Gomitolo-Lana-2012Robert Kubica har ikke gitt opp kampen for å komme tilbake til F1 etter den stygge ulykken for snart to år siden, og har så smått begynt å kjøre rally igjen for å trene seg opp.

Men spørsmålet er vel om rallykjøring er bra for helsa hans, for i går krasjet han igjen under en test foran rallyet San Martino di Castrozza i Italia. Heldigvis kom både Kubica og kartleseren hans uskadd fra ulykken denne gangen, men bilen kunne ikke repareres i tide til løpet.

Kubica fikk en drømmestart på comeback-forsøket forrige helg, da han vant alle fire fartsetappene i minirallyet Ronde Gomitolo di Lana. Men det skal ha vært ganske tydelig at han fortsatt har lite krefter og manglende førlighet i høyrearmen, for han unngikk å bruke den i publikums nærvær.

Blant annet fortelles det at han kun brukte venstre hånd når han tok imot pokalen og champagneflaska på premieutdelingen. Han brukte heller ikke høyrearmen når han vinket til publikum eller løftet vannflaska for å drikke.

Det høres ut for at det kan bli tøft for Kubica å komme tilbake til F1. Hvis høyrearmen fortsatt er svak, er i alle fall et F1-comeback i 2013 lite sannsynlig. Målet må vel være F1 i 2014?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar