lørdag 19. mai 2012

Se opp for Angry Birds i Monaco!

Angry Birds Lotus F1Lotus F1 Team feirer sitt Formel 1-løp nr. 500 i Monaco. (Det er vel egentlig ikke det “ekte” Lotus-teamet som har deltatt i alle løpene, men la gå.)

Samtidig feirer det finske selskapet Rovio at deres populære mobilspill, Angry Birds, nylig har passert en milliard nedlastinger.

Dette “sammentreffet” har fått de to selskapene til å gå sammen i et partnerskap under Monacos GP, for å markere sine respektive milepæler.

Som en del av denne feiringen vil det finske spillet bli “Official Angry Partner” for Lotus under Monacos GP, og Angry Birds-logoen vil få en fremtredende plass på bilene.

I tillegg har Rovio laget en spesiell versjon av Angry Birds, som kun vil bli mulig å laste ned fra Lotus sin Facebook-side i en begrenset periode. “Lotus F1 Team Angry Birds” - spesielt utviklet for Monacos GP - vil være tilgjengelig fra onsdag 23. mai.

Angry Finn?Lotus Angry Birds
For Lotus sin del får vi bare håpe at Kimi Räikkönen og Romain Grosjean ikke lar seg inspirere så mye av de sinte fuglene at de går over i Kamikaze-modus når løpet starter.

I rally hadde man en gang begrepet “The Flying Finns”. Kanskje Kimi blir “The Flying Angry Finn” i F1?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar