onsdag 9. mai 2012

McLaren med ny nese i Spanias GP?

McLaren_highnose_MugelloDet har dukket opp bilder som viser at McLaren i all stillhet prøvde ut en høyere nese på sin MP4-27 under testen på Mugello i forrige uke.

Foruten Marussia er McLaren det eneste teamet som har holdt seg unna det merkelige trappetrinnet på nesen, som alle de andre endte opp med i år på grunn av de nye sikkerhetsreglene. Men nå har altså McLaren funnet ut at det kan være noe å hente på å gjøre en liten ansiktsløfting, selv om bilen fortsatt ikke blir lik konkurrentenes.

McLaren_lownose_australiaDet øverste bildet viser McLarens testfører, Oliver Turvey, med den nye neseutgaven under den siste testdagen på Mugello. Bildet under viser Lewis Hamilton i Australias GP, med den neseversjonen McLaren har kjørt med hittil i sesongen. Man ser tydelig at testversjonen er mye flatere, og svakt skjeformet.

McLarens teamsjef, Martin Whitmarsh, har i dag bekreftet at de vil fortsette testen av den nye nesen på treningen foran Spanias GP, og han sa også at det er en rimelig stor sjanse for at den nye nesen vil bli tatt i bruk i løpet på søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar