søndag 13. mai 2012

Brann stoppet feiringen hos Williams

Williams_brannFeiringen av Williams første seier på åtte år fikk en brå slutt på Circuit de Catalunya i ettermiddag, da det brøt ut en eksplosjonsartet brann i teamets pitboks.

Brannen startet en time etter at løpet var slutt, og rett etter at media hadde avsluttet en fotosession med Sir Frank og det feirende teamet. Pitboksene ble raskt evakuert, men tykk, svart røyk gjorde slukkingsarbeidene vanskelig.

Det er ikke kommet noe informasjon om hva som var årsaken til brannen, men det spekuleres i at det kan ha vært et KERS-batteri som har eksplodert, og at det så har tatt fyr i bensin som var lagret i nærheten.

Bruno Senna FW34FIA har bekreftet at 31 personer ble sjekket på banens medisinske senter etter ulykken, og at syv av dem ble sendt til forskjellige lokale sykehus for videre behandling. De skadde skal være teammedlemmer fra Williams, Caterham og Force India som deltok i slukkingsarbeidet.

Pastor Maldonados vinnerbil var parkert et annet sted i påvente av teknisk kontroll, mens Bruno Sennas bil sto i pitboksen under brannen. Det spørs om den hadde godt av det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar