søndag 11. mars 2012

Det blir Monza i år!

monza-kartBeslutningen ble vel egentlig tatt lenge før jul i fjor. I 2012 skulle vi på et Formel 1-løp igjen, mine nærmeste F1-venner og jeg. Men det er mye annet å tenke på, og det meste tar lenger tid enn man tror, så derfor skjedde det lite konkret med saken før en stund etter nyttår.

Etter litt frem og tilbake med vurdering av hvilken tid på året som passet for alle, endte vi opp med Italias GP i september. Og hvem kan vel være misfornøyd med det? (Bortsett fra at det blir lenge å vente.)

Monza er jo en av de virkelige klassikerne på kalenderen, og nettet er fullt av reiseskildringer fra F1-fans som forteller om flotte opplevelser både før, under og etter løpet. Bare det å se den gamle, doserte ovalbanen skal visst være verdt turen.

Når beslutningen først var tatt var det like greit å sette seg ned og studere flyruter og hoteller - og ikke minst finne den beste tribunen - for å kunne gjøre unna bestillingene i god tid. Det er greit å ha litt å velge i, og når sesongen er i gang stiger både interessen og prisene.

Og på fredag - ganske nøyaktig seks måneder før Italias GP går av stabelen - var alle nødvendige bestillinger i boks. Både flybilletter, hotell og tribunebilletter er bekreftet (og delvis også betalt). Godt å ha den biten unnagjort. Nå kan vi begynne nedtellingen til årets store begivenhet.

Sist vi tre satt på tribunen under et F1-løp var på Spanias GP i 2007, så det var på høy tid med en ny utflukt. Er det rart man kjenner at man har litt reisefeber allerede?

1 kommentar: