mandag 13. februar 2012

Dani Clos neste spanjol hos HRT

dani closHRT fortsetter prosessen i retning av å bli et slags spansk “nasjonalteam”, og i dag offentliggjorde de at den 23 år gamle GP2-føreren Dani Clos fra Barcelona vil bli deres test- og reservefører i 2012.

Clos skal være fast medlem av teamet, og skal være til stede sammen med de faste førerne, Pedro de la Rosa og Narain Karthikeyan, på alle løpene. Han skal også få kjøre noen av fredagstreningene utover i sesongen.

Den unge spanjolen har kjørt GP2 de siste tre årene, og vant ett løp i 2010. Det året kom han på fjerdeplass sammenlagt. I fjor tok han to andreplasser, men endte likevel bare på niendeplass totalt. Han kjørte også 68 runder for HRT under “Young Drivers Test” i Abu Dhabi i november i fjor.

Nå kan man kanskje si at det å være testfører for et team som fortsatt ikke har noen bil klar, og som heller ikke har noen simulator, ikke er et spesielt fornuftig karrierevalg. Men Dani Clos mener nok at det er bedre å være til stede under løpene, og kanskje bli lagt merke til under en og annen fredagstrening, enn å fortsette å kjøre GP2 med blandet resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar