onsdag 4. januar 2012

Williams uten hovedsponsor

WilliamsEtter fem år som hovedsponsor for Williams har telekomgiganten AT&T avsluttet samarbeidet med Formel 1-teamet, og AT&T-logoen ble fjernet fra Williams’ nettsider og Facebookside ved årsskiftet.

Williams mistet to andre store sponsorer - Philips og RBS - etter den dårlige 2010-sesongen, og nå er altså enda et kjent, globalt firma borte. Det hevdes at avtalen med AT&T var på £4,5 millioner pr. år (ca. 40 millioner kroner), og selv om dette er et forholdsvis lite beløp for å være hovedsponsor i F1, så begynner det nok å merkes på økonomien hos det tidligere mesterteamet.

En kilde hos Williams har opplyst til nyhetsbyrået Reuters at teamet er kommet langt i forhandlingene med et annet telekommunikasjonsselskap om en ny sponsoravtale. Det spekuleres i om dette kan være brasilianske Embratel – som har vært en av Bruno Sennas sponsorer, eller kanskje Qtel, som er Qatars statseide telekommunikasjonsselskap.

Enkelte – vanligvis godt informerte journalister – hevder imidlertid at Williams snart kommer til å offentliggjøre at Qatars nasjonalbank - QNB - vil bli den nye hovedsponsoren.

Williams har fortsatt ikke navngitt sin fører nr. to for 2012, med Bruno Senna, Adrian Sutil og Rubens Barrichello som de tre heteste kandidatene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar