søndag 8. januar 2012

Jaime Alguersuari vil ikke til HRT

Alguersuari_portrettTidligere Toro Rosso-fører Jaime Alguersuari har av mange vært regnet som førstevalget til det ledige setet hos HRT - som makker til landsmannen Pedro de la Rosa. Men ifølge den spanske avisa AS skal Alguersuari ha sagt til dem at dette er helt uaktuelt.

Den unge spanjolen skal ifølge AS ha betegnet det å kjøre for HRT som «et steg bakover for karrieren». Han skal i steden være på jakt etter en jobb som tredjefører hos ett av toppteamene, med McLaren som førsteprioritet. Det er med andre ord den ledige jobben etter Pedro de la Rosa han håper å kunne overta.

Kopierer  Buemi
Hans tidligere teamkollega, Sebastien Buemi, har jo allerede klart å sikre seg en tilsvarende jobb hos Red Bull, så det er kanskje ikke unaturlig at Alguersuari tenker i de samme baner. Tanken er vel at det er bedre å holde seg inne i varmen hos et toppteam, og få kjøre noen tester og kanskje en og annen fredagstrening, enn å surre rundt bakerst i feltet der ingen legger merke til deg.

Gir Bruno Senna større sjanse
Samtidig ser jeg at Bruno Senna sier at han - til tross for alle rykter - fortsatt er langt unna å ha sikret seg den ledige plassen hos Williams. Og det kan nok stemme, for skal man tolke ryktene som går, er det stor sjanse for at Rubens Barrichello får beholde plassen sin. Bruno Senna kan derfor bli nødt til å satse på HRT igjen - og nå har altså den største utfordreren tilsynelatende meldt seg ut av kampen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar