torsdag 19. januar 2012

Guido van der Garde vil til HRT

HRTIfølge den spanske sportsavisa Marca må den som vil ha plassen som Pedro de la Rosas teamkollega hos HRT legge minst seks millioner euro (omkring 45 millioner kroner) på bordet. Avisa hevder i samme artikkel at den eneste som har tilbudt det spanske teamet dette beløpet er hollenderen Guido van der Garde.

Dermed skulle man  tro at veien lå åpen for 26-åringen, som ble nummer fem i fjorårets GP2-serie og tredjemann i GP2 Asia, men ifølge ham selv er listen med kandidater hos HRT lang. “Jeg venter fortsatt på nyheter, og trener hardt for å forberede meg best mulig. Følg med”, skrev han nylig på Twitter.

Money for nothing?
Men egentlig er det jo ganske merkelig at noen vil betale for å få kjøre for HRT, som visstnok sliter enda mer enn før etter at de brøt med Colin Kolles og flyttet hele operasjonen sin til Spania. Ryktene vil ha det til at de faktisk kan bli nødt til å starte 2012-sesongen med fjorårsbilen. I så fall kan det å være HRT-fører fort vise seg å bli dårlig egenreklame.

Apropos 2012-modellen så har Tonio Liuzzi – som interessant nok har kontrakt med HRT ut neste år, men som ikke regner med at teamet vil oppfylle avtalen - fortalt at han er fullt involvert i utvikling av den nye bilen. Så kanskje det er håp for dem likevel?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar