fredag 16. desember 2011

Force India bekrefter Nico Hülkenberg og Paul di Resta for 2012

Nico-HulkenbergForce India sendte i etttermiddag ut en pressemelding der de fortalte at deres førere for 2012 blir Nico Hülkenberg og Paul di Resta. Dermed er flere måneder med spekulasjoner i media over.

Hos Force India har det egentlig aldri vært snakk om andre alternativer for 2012 enn de to som har kjørt i år - Adrian Sutil og Paul di Resta - samt teamets reserverfører Nico Hülkenberg. Det store spørsmålet har egentlig bare vært hvem av de tre som skulle ut. Nå har vi altså fått svaret.

Paul di Resta har gjort en god jobb i sitt første år i Formel 1, og med sine tette forbindelser til teamets motorleverandør Mercedes, var det ingen stor overraskelse at han fikk fornyet tillit. Nico Hülkenberg kjørte som kjent 2010-sesongen for Williams, men ble sparket og endte opp som reservefører hos Force India. Mye tyder på at “opprykket” er en del av avtalen han gjorde med Vijay Mallya i fjor.

Dermed er Adrian Sutil - som har vært hos Force India siden 2007 - i øyeblikket uten jobb. Men han bør være en av de beste kandidatene til å overta Rubens Barrichellos plass hos Williams. I samme kø står nå blant annet Buemi, Alguersuari, Petrov, Senna, Barrichello og D'Ambrosio. Kanskje man kan si at Sir Frank har et luksusproblem?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar