onsdag 28. desember 2011

Alonso stoler på Kimi

Alonso_RaikkonenRett før jul - i en periode med svært få nyheter fra Formel 1-verdenen - holdt Fernando Alonso en pressekonferanse i Madrid, der han blant annet ønsket Kimi Räikkönen velkommen tilbake til Formel 1.

Men det var ikke Alonsos “velkommen tilbake” som var mest interessant, det jeg merket meg var det han sa i de neste setningene: «Han er en av de mest talentfulle førerne på griden, en verdensmester, en fantastisk person, så det blir en glede å konkurrere med ham igjen. Jeg sammenligner ham ikke med noen andre, men det er ikke det samme å starte et løp og komme til den første svingen med Kimi Räikkönen ved siden av seg som det er å ha en ung fører eller en nybegynner der. Å kjempe med mestere som ham gir deg en annen følelse og større sikkerhet.»

Alonso sammenligner ikke Räikkönen med andre navngitte førere, men føler seg altså mye tryggere ved siden av en fører som vet hva han gjør, enn en av de - etter Alonsos oppfatning - mer uryddige ungdommene. Det betyr med andre ord at Alonso har en del førere han ikke stoler på når starten går.

Det kunne vært interessant å visst hvem det er han tenker på, men det får vi nok aldri vite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar