torsdag 10. november 2011

Nico Rosberg forlenger med Mercedes GP

Nico Rosberg-1Nico Rosberg har signert en forlengelse av sin løpende kontrakt med Mercedes GP. Detaljene omkring den nye avtalen er ikke kjent, men som vanlig i disse tider er det snakk om «a multi-year deal».

Rosberg hadde allerede en kontrakt med Mercedes GP som gjaldt ut 2012, og det regnes som ganske sikkert at avtalen nå er forlenget med tre år til – altså ut 2015. Den tyske avisa Bild hevder dessuten at avtalen innebærer at Rosberg vil få en lønn på  rundt 12 millioner euro per år (ca. 93 mill.kr.), men den påstanden får vi neppe bekreftet.

Dette setter en stopper for ryktene om at Rosberg er på vei til Ferrari – i hvert fall for en stund fremover. (Merkelig at ingen har lyst til å være i samme team som Fernando Alonso. Eller kan det ha noe med Ferraris måte å bruke teamordrer på?)

Michael Schumacher har allerede signalisert at han vil fortsette i Formel 1 en sesong til, og dermed er begge setene hos Mercedes GP opptatt neste år.

Det vi (og sikkert også noen av teamsjefene) nå venter på, er avklaringer på om Kimi Räikkönen og Robert Kubica kommer tilbake til Formel 1. Den første er vel i øyeblikket mer usikker enn den siste, men spørsmålet med Kubica er om han rekker starten på 2012-sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar