onsdag 30. november 2011

HRT på rett vei

HRT-fronterDet lille backmarker-teamet HRT har i løpet av året fått investeringsselskapet Thesen Capital som ny eier. De har begynt å samle teamets funksjoner i en ny, permanent base i Valencia, og har uttalt at de ønsker å gi teamet en tydelig spansk identitet.

Populært i Spania
Nylig offentliggjorde HRT også at de har fått den svært erfarne føreren Pedro de la Rosa med på laget for de neste to årene, noe som vil være med på å gjøre teamet mer populært i hjemlandet.

Toyota-design
På den tekniske siden har de fornyet girkasseavtalen med Williams, og i nylig kom også meldingen om at de har inngått en avtale med et designfirma i Köln som er deleid av Caterham-sjefene Tony Fernandes og Mike Gascoyne. Ifølge BBC er dette i praksis Toyotas gamle F1-designteam, der Gascoyne i sin tid var sjef, så dette bør jo bli et fremskritt for HRT.

Bedre forberedt
Adm. dir. hos HRT, Saúl Ruiz de Marcos, har også gått langt i å love at de vil jobbe steinhardt for å få neste års bil klar til testene i februar. Det blir i så fall et stort fremskritt fra i år, da HRT-teknikerne jobbet med å få bilene kjørbare lenge etter at sesongen hadde startet.

Bernie er fornøyd
Alle disse tingene har blitt godt motatt av Bernie, som sier til den spanske avisa Marca at han er svært glad for måten HRT har utviklet seg på i det siste.

Hmm.. Vanligvis sier Bernie det motsatte av det han mener, så dette lover ikke godt for HRT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar