onsdag 5. oktober 2011

Jenson Button blir hos McLaren i mange år

jenson-button-2McLaren har i dag offentliggjort at Jenson Button har skrevet ny kontrakt med dem. Akkurat det kom ikke som noen stor overraskelse, for det har lenge vært kjent at han kom til å fortsette hos McLaren i ett år til, selv om den formelle kontrakten ikke var undertegnet. 

Det kom derfor som en overraskelse på de fleste at den nye avtalen ikke bare er på ett eller to år til, men isteden omtales som en “flerårig avtale”, altså for tre år eller mer. Button blir 32 år i januar, så dette kan faktisk bety at han blir hos McLaren til han legger opp.

Men Button selv vil ikke si noe om hvilke langtidsplaner han har, og holder dermed døren åpen for å fortsette hos et annet team når kontrakten med McLaren utløper, enten det nå er i 2014, 2015 eller enda senere.

Det spekuleres også i at avtalen kan innholde opsjoner for hva som skal skje hvis og når Button bestemmer seg for å legge opp, for eksempel at han skal bli ambassadør for McLarens sportsbildivisjon, som har store planer for fremtiden.

Det som imidlertid er helt sikkert, er at Jenson Button nå har meldt seg ut av neste års «Silly Season», som etter alt å dømme vil bli et sirkus av godt, gammelt merke. Det er mange førere som bare har kontrakter ut 2012 – bl.a. Webber, Massa, Schumacher, Trulli, Kobayashi og Perez – så her kan det bli mye moro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar