søndag 25. september 2011

Vettel vant i Singapore. Nå mangler han bare ett poeng

Vettel-Singapore-2011Dagens Singapore Grand Prix ble som vanlig en ganske kjedelig og langdryg affære. Det eneste som kanskje fikk folk til å rette seg opp i stolene var Michael Schumachers klossete påkjørsel av Sergio Perez bakfra – og muligens også da Lewis Hamilton tok bakhjulet til Felipe Massas Ferrari.

Schumacher fikk seg en skikkelig luftetur, og kan prise seg lykkelig for at arrangørene i Singapore har investert i siste nytt av sikkerhetsbarrierer. Nico Rosberg kan også være glad for at han kom seg unna sin flygende Mercedes-kollega uten å bli torpedert. Godt å høre at Heinz-Harald Frentzen & Co. har gitt Schumacher en reprimande etter løpet – det var vel det minste han burde få når Hamilton fikk en drive through for det han gjorde mot Massa.

Med Vettels seier i dag er det kun Jenson Button som teoretisk kan ta fra ham årets førermesterskap. Men Vettel behøver bare ett poeng til for å avgjøre kampen, og med fem løp igjen av sesongen er det klart at han blir verdensmester for andre år på rad. Red Bull legger nok opp til en liten feiring i Japan, tenker jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar