tirsdag 13. september 2011

Sam Michael går fra Williams til McLaren

Sam MichaelMcLaren har i dag offentliggjort at de har ansatt australieren Sam Michael, nåværende teknisk direktør hos Williams, som sin nye sportsdirektør fra 2012.

Michael kom til Williams i 2001 som sjefsingeniør, og tok over som teknisk direktør etter Patrick Head i 2004. Han sa tidligere i år fra om at han ville trekke seg fra jobben hos Williams ved sesongslutt på grunn av de dårlige resultatene teamet hadde oppnådd, men ifølge Williams ligger det nå an til at Michael må gå allerede etter Singapores GP neste helg.

I pressemeldingen fra McLaren opplyser man at Michael som sportsdirektør vil gå inn i teamets ledergruppe, og at han vil få ansvaret for utvikling og styring av teamets operasjoner under løp.

Nye koster hos Williams
Problemet hos Williams var at Sam Michael hadde eneansvar for alt for mange funksjoner. Derfor er man nå i gang med å bygge opp et eget teknisk team som skal dele på jobben. Mike Coughlan og Jason Somerville er allerede i gang med å konstruere neste års bil, og i neste uke begynner også Mark Gillan i jobben som sjefsingeniør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar