mandag 12. september 2011

Renault gir Kubica frist ut oktober

Robert_KubicaSkal vi tro den brasilianske avisa Globo Esporte, har Renault GP’s teamsjef Eric Bouiller nå satt en frist for når han må vite om Robert Kubica vil bli i stand til å komme tilbake til Formel 1.

I løpet av oktober
Ifølge avisa skal Boullier ha sagt at han må ta en beslutning om neste års førere senest i slutten av oktober. Og selv om han aller helst vil ha Kubica tilbake, må han først og fremst tenke på teamet, skal han ha sagt. Det er kanskje fordi han ser at pengene som Bruno Sennas sponsorer tilfører teamet kan bli svært nyttige også neste år. Og da er kanskje ikke Kubicas comeback lenger så viktig.

Ingen kontrakt for 2012
De fleste har trodd at Kubica hadde en kontrakt med Renault for 2012, men det viser seg nå at dette ikke er tilfelle. Det betyr at Renault i prinsippet har en ledig plass til Bruno Senna ved siden av Vitaly Petrov, selv om Kubicas manager Danielle Morelli hevder at teamledelsen hos Renault har forsikret ham om at plassen står klar til Kubica når han blir friskmeldt.

Snart klar for test
Ifølge Morelli er planen at Kubica skal fortsette den intensive treningen på seks timer hver eneste dag i fire uker til, for å bygge opp musklene i høyrearmen. Deretter skal han gjøre en test – enten i en simulator eller i en sportsbil – for å vise at han er i ferd med å komme tilbake til normal kapasitet. Problemet er vel bare at det er Eric Bouiller som skal vurdere om testen er tilfredsstillende.

Det kan bokstavelig talt bli en kamp mot klokka for Robert Kubica.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar