onsdag 7. september 2011

Bruno Senna har startet nedbetalingen

Bruno SennaDa Bruno Senna brått og uventet overtok Nick Heidfelds plass hos Renault i Belgias Grand Prix, avviste han alle spekulasjoner om at det var sponsorene hans som betalte for moroa. Men i dag har Renault GP annonsert fire nye sponsorer – hvorav to er brasilianske, så det spørs vel om ikke Senna blir nødt til å innse at han foreløpig blir definert som ‘betalfører’.

De nye sponsorlogoene vil bli synlige på Renaults R31 allerede fra Italias Grand Prix til helga, og avtalene gjelder ut sesongen. Dette er akkurat så lenge som Senna har kontrakt med Renault GP, og bekrefter bare at uten Senna ville ikke Renault ha fått de nye sponsorene.

De fire er Embratel – et stort brasiliansk telecomselskap, OGX – Brasils største private oljeselskap, The Auden McKenzie Group – et britisk farmasøytisk selskap, samt barberbladprodusenten Gillette.

Både OGX og Gillette har bekreftet at de allerede var i kontakt med Senna om støtte for 2012-sesongen, men at muligheten for å erstatte Heidfeld allerede nå fremskyndet forhandlingene. Dette viser vel samtidig at hovedgrunnen til at Heidfeld ble sparket først og fremst skyldtes at Renault GP var i akutt pengemangel.

Men Gillette kunne vel uansett ikke ha sponset Renault så lenge skjeggete Heidfeld var fører…?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar