mandag 8. august 2011

Flere gode nyheter for Ferrari

Pirelli silverPirelli annonserte nylig at de ikke kommer til å bruke sitt hardeste dekk – PZero Silver – i de tre neste løpene, noe Ferrari sikkert er svært fornøyd med. Deres 150°Italia sliter som kjent med å få opp temperaturen i dekkene, og de foretrekker derfor de mykere gummiblandingene.

Men nå får Fernando Alonso enda mer hjelp i jakten på Sebastian Vettel. I dag melder nemlig Autosport at Pirellis motorsportsjef, Paul Hembery, har varslet at det hardeste dekket deres neppe kommer til å brukt mer i år. Dermed kan de rødkledte i Maranello puste lettet ut.

For hardt
Pirelli har eksperimentert en del med sin hardeste gummiblanding, men ifølge Hembery har de nå konkludert med at dette dekket rett og slett er for hardt. De mener at mediumdekket – PZero White – er tilstrekkelig robust for de banene som gjenstår denne sesongen, og velger derfor å droppe den hardeste blandingen helt.

Medium blir hard
Hembery fortalte også at Pirelli planlegger å komme med et nytt mediumdekk til neste år, som skal puttes inn mellom dagens soft og medium, og at det nåværende mediumdekket dermed vil bli omdøpt til hard. Målsettingen er at det til enhver tid skal være ett sekund differanse mellom hver dekktype.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar