torsdag 28. juli 2011

Sauber beholder Kobayashi og Perez i 2012

Kobayashi_PerezPeter Sauber har i dag bekreftet at teamet hans vil beholde både Kamui Kobayashi og Sergio Perez også neste sesong, og at nye kontrakter er undertegnet med begge to.

Kobayashi kjører i år sin andre hele sesong i Formel 1, og har imponert mange i miljøet – både på og utenfor banen. «Kamui er blitt en naturlig lederskikkelse i teamet vårt», sa Peter Sauber. «Vi hadde en opsjon på forlengelse av kontrakten hans for 2012, og det var aldri noen tvil om at vi ville benytte oss av den.»

Sauber sa også at Sergio Perez som nykommer hadde overgått alle hans forventninger, og at meksikaneren har vist at det var riktig å ha tro på ham. (Nå var vel fornyelsen med Perez en formalitet, ettersom han skrev en flerårskontrakt med Sauber sist vinter. Men det er vel aldri dumt å få en ny og forbedret kontrakt.)

Sauber bekreftet samtidig at de vil beholde Esteban Gutierrez som reservefører i 2012 (til tross for at de altså ikke ville bruke ham da Perez var skadet under Kanadas GP).

Det med Perez og Gutierrez er nok en logisk besluting for Sauber, ettersom det er støtten fra den meksikanske telefonmilliardæren Carlos Slim som har berget økonomien for det lille, sveitsiske teamet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar