torsdag 21. juli 2011

Chandhok erstatter Trulli i Tysklands GP

Chandhok_LotusTeam Lotus-sjef Tony Fernandes har bestemt at teamets reservefører, inderen Karun Chandhok, skal kjøre Jarno Trullis bil i Tysklands GP på Nürburgring kommende helg.

Fernandes sier at dette er en engangsmulighet som er avtalt i Chandhoks kontrakt, og at Trulli vil være tilbake i bilen allerede i Ungarns GP neste helg. Da skal også Team Lotus ha fått på plass en ny servostyring i bilen, noe de håper vil gjøre Trulli mer tilfreds enn han har vært hittil i år.

Kanskje Trulli har sagt noe sånt som: «Denne bilen er så dårlig at jeg ikke gidder å kjøre flere løp med den - i hvertfall ikke før servostyringen er i orden. Like greit at Karun overtar til dere har fått fikset den.»

Fredagsfører
Chandhok har fått kjøre noen fredagstreninger i år, men dette blir hans første hele løpshelg siden Englands GP i fjor. Da kjørte han for HRT, men ble brått erstattet av Sakon Yamamoto. Nå får han altså en ny sjanse, men bare for ett løp.

Legger ikke opp
Jarno Trulli har snakket en stund om at han vurderer å legge opp som Formel 1-fører, og det var jo lett å tenke at det var det som var i ferd med å skje nå. Men så kom det en ny melding fra Tony Fernandes, der han sier at de er i ferd med å forhandle en ny kontrakt med Trulli for 2012.

Da må han kanskje ha lovt ham en bedre bil også?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar