fredag 8. juli 2011

Caterham debuterer på Silverstone

Caterham-Lotus-1Sportsbilprodusenten Caterham får sin Formel-debut 1 i Englands GP på Silverstone til helga - i form av reklame på på Team Lotus-bilene.

Tidligere i år kjøpte Team Lotus opp den lille engelske bilfabrikken, som produserer kopier av Colin Chapmans gamle Lotus Seven.

Tanken hos Team Lotus-eier Tony Fernandes har hele tiden vært å bruke Caterham-navnet i Formel 1, og nå ser vi altså en begynnelse på det. Som bildet viser har Caterham fått den best tenkelige plassen på bilene, så reklameverdien må være kjempestor (selv om vi ennå snakker om et backmarker-team).

Men dette er er trolig bare en begynnelse, for vi må nok regne med at teamet etter hvert kommer til å skifte navn, kanskje først til Caterham Team Lotus og senere til Caterham F1 eller noe lignende.

Team Lotus har nylig også fått storkonsernet General Electric (GE) inn som sponsor, og deres logoer er også på plass på bilene fra og med Englands GP.

Det ser ut for at Team Lotus er i medgang for tiden (selv om det kanskje går bedre utenfor banen enn på den).

Tony Fernandes har forøvrig også et GP2-team som bærer navnet til flyselskapet han også eier - Air Asia, og der var Caterham-logoen på plass på bilene for to uker siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar