lørdag 11. juni 2011

Perez uvel – de la Rosa inn hos Sauber

Sergio Perez_KanadaMeksikaneren Sergio Perez kjørte den første treningsomgangen for Sauber i Montreal, men følte seg så uvel at han ikke ville kjøre mer. Sauber har derfor i all hast lånt Pedro de la Rosa fra McLaren for resten av helga.

Perez hadde som kjent en kjempesmell i Monaco, men hadde fått klarsignal hos legene for å kjøre i Montreal. Men etter 27 runder i den første treningsomgangen innså han at han likevel ikke var i form til å kjøre.

Ettersom Saubers offisielle reservefører, Esteban Gutierrez, dumt nok ikke var til stede i Montreal, fikk Peter Sauber det travelt med å finne en erstatter for Perez. Og etter en kort forhandlingsrunde ga McLaren sin reservefører og tidligere Sauber-fører, Pedro de la Rosa, tillatelse til å bytte team for en helg.

Det hele gikk faktisk så fort at de la Rosa måtte kjøre den andre treningsomgangen for Sauber iført sin McLaren-kjøredress.

Gutierrez er på sin side sur for at ingen hadde brydd seg med å varsle ham om det som hadde skjedd. Han var hjemme i Mexico og fikk vite om Perez sykemelding via en Twittermelding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar