lørdag 11. juni 2011

Kostbar fredag i Montreal

Vettel_trening_KanadaFredagens treningsomganger foran Kanadas GP ble en kostbar affære for flere av teamene. Fire førere ble offer for murene rundt Circuit Gilles Villeneuve, en i første treningsomgang og tre i den andre.

Vettel førstemann i veggen
I den første treningsomgangen var det Sebastian Vettel som fikk ut rødflagget, etter å ha satt sin RB7 i den såkalte «Wall of Champions». Niks mere trening for Vettel i den omgangen, og masse jobb for mekanikerne.

Tre smell på kort tid
I den andre treningsomgangen gikk alt rolig for seg i en hel time, men så startet Adrian Sutil ballet med å understyre sin Force India inn i veggen i utgangen av sving 7. Han klarte likevel å komme seg litt videre for egen maskin, og bilen kunne fjernes uten større problemer.

Ti minutter senere lettet Saubers Kamui Kobayashi på kantsteinen i sving 4, og bilen dundret inn i muren med en ødelagt høyreside som resultat. Rødflagg og pause i treningen.

Ikke lenge etter gjentok Virgins Jerome D’Ambrosio Kobayashis stunt på nøyaktig samme sted. Nytt rødflagg og mer pause.

Mekanikerne får sannelig jobbe for lønna i dette løpet.

Alonso raskest
Fernando Alonso var forøvrig raskest i den andre treningsomgangen, foran Vettel, og med Ferrarikollega Felipe Massa på tredjeplass.

De to Mercedesene, som var på første og tredjeplass i den første treningsomgangen, havnet helt nede på attende og nittendeplass i omgang to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar