torsdag 19. mai 2011

Alonso blir hos Ferrari resten av karrieren

fernando-alonsoFerrari gikk i dag ut med nyheten om at Fernando Alonso har fornyet sin kontrakt med dem ut 2016. Da vil Alonso være 35 år gammel, så dette betyr sannsynligvis at han kommer til å avslutte sin karriere som Formel 1-fører i Maranello.

Hva Ferrari skal betale Alonso er som vanlig en hemmelighet (som lekker ut etter hvert). I fjor fikk han omkring 122 millioner utbetalt, og den nye kontrakten er neppe dårligere. Lønnsmessig er det vel få team som kan matche Ferrari, som har både Marlboro og Santander i ryggen.

Men hvis det går flere år uten at Ferrari klarer å bygge en vinnerbil til ham, spørs det vel om spanjolen kan komme til å angre på langtidskontrakten likevel. For en vinnertype som Alonso er det bare mesterskap som teller, og penger har han sikkert nok av allerede. En av grunnene til at Ferrari fikk i stand en ny avtale med Alonso allerede nå, var nok for å unngå at han skulle begynne å prate med Red Bull, som har vist at de kan bygge vinnerbiler.

Men som vi har sett mange ganger før – kontrakter betyr lite i Formel 1 hvis begge parter tjener på å bryte den.

1 kommentar:

  1. Are you paying over $5 per pack of cigs? I'm buying high quality cigs over at Duty Free Depot and this saves me over 50% from cigarettes.

    SvarSlett