fredag 4. februar 2011

Robert Kubica uten manuskript

Renault R31I forbindelse med lanseringen av Renaults nye R31 (som teamet selv bruker betegnelsen Lotus Renault R31 på), ble Robert Kubica spurt om han noen gang hadde drømt om å få kjøre for Lotus. Til det svarte polakken: «Vel, de (Lotus) er en sponsor, en partner. Jeg kunne si at det var min drøm å kjøre for Total (en annen av teamets sponsorer). Hvis Lotus hadde eid teamet hadde det vært litt annerledes…»

Det var neppe det svaret sjefen i Group Lotus, Dany Bahar, hadde ønsket å høre fra teamets førstefører. Men sånn kan det gå når man glemmer å gi førerne manuskript før man slipper dem ut blant journalistene. Det kan hende Kubica synes at det er blitt for mye krangel rundt Lotus-navnet, og derfor passet på å kalle en spade for en spade når han fikk sjansen.

Ved lanseringen ble det forøvrig bekreftet at Renault F1 nå eies 100% av Gerard Lopez og hans Genii Capital, og at de hadde signert en syvårs sponsoravtale med Group Lotus. Så selv om Lotus lager mye leven av at det er «den ekte Lotus» som nå er tilbake i Formel 1, så er det altså foreløpig kun som sponsor og ikke som teameier.

Men jeg må innrømme at det er fint å se svart og gull på en F1-bil igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar