mandag 24. januar 2011

Bernie ber Cape Town om å komme med et tilbud

capetownStraks Roma endelig har gitt opp sine planer om å få et Formel 1-løp til byen, er Bernie i gang med å finne nye steder han kan tjene enda mer penger på.

Nå er det igjen Cape Town i Sør-Afrika som er i søkelyset, og Bernie har bedt et selskap med det treffende navnet «The Cape Town Grand Prix Bid Company» (nei, det er ikke tull) om å levere tilbud på å arrangere et løp i september 2013.

Selskapet har foreslått å anlegge en 5,3 kilometer lang gatebane forbi flere av Cape Towns kjente landemerker, og har fått en avtale med Bernie om legge frem planene i et møte før sesongen starter i Bahrain.

Samtidig sier en talsmann for turistmyndighetene i Cape Town at det er hele tre forskjellige selskap som ønsker å gi tilbud på å arrangere et Formel 1-løp i byen. Ett av anleggene har vi sett før (ved flyplassen), ett skal ligge ved småbyen Atlantis (4 mil utenfor Cape Town), og nå altså den nevnte gatebanen.

Med en slik helgardering skal det vel godt gjøres at de ikke lykkes til slutt.

Men hvem skal ut?
Med de tre siste avtalene – India, USA og Russland – har Bernie nå kontrakter om 22 løp når vi kommer til 2014, så hvis han skal holde seg til avtalen med teamene om maks 20 løp i året, må han snart begynne å sparke ut noen.

Da kan man jo begynne å spekulere på hvilke løp som skal ut før 2013, ettersom Bernie på død og liv skal ha inn enda et nytt løp akkurat det året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar