tirsdag 21. desember 2010

Jerome d’Ambrosio blir Timo Glocks partner hos Virgin

dambrosioMarussia Virgin Racing offentliggjorde i dag at den 25 år gamle belgieren Jerome d’Ambrosio skal kjøre for dem i 2011. Det betyr at Lucas di Grassi er uten kontrakt for neste år, hvis ikke noen andre plukker ham opp.

D’Ambrosio har kjørt fire sesonger i GP2 med ganske middelmådige resultater, og har også kjørt en del fredagstreninger for Virgin i år.

Selv om Virgin ennå ikke har gått ut med noen offisiell melding hvem som skal kjøre den andre bilen deres, har det lenge vært klart at Timo Glock skal fortsette ett år til.

Dette ble også bekreftet av teamsjef John Boot i dag, da han sa at d’Ambrosio ble tatt inn på grunn av sitt talent (hmm…), og …koblet med Timo har vi en perfekt blanding av ungdom, erfaring, fart og potensiale. Da bør vel Glocks plass være ganske trygg.

Da kan vi krysse av for to opptatte seter til på lista for 2011. Det vi venter på nå er Force India, Toro Rosso og HRT,samt at Renault skal bekrefte at Vitaly Petrov fortsetter som partner til Robert Kubica. Den meldingen forventes å komme i morgen, så følg med.

1 kommentar:

  1. Vitaly Petrov completes Lotus Renault GP driver line-up for 2011 and 2012

    SvarSlett