tirsdag 23. februar 2010

Hvor er det blitt av BMW Sauber?

sauber-team Det er lenge siden FIA bekreftet at BMW Sauber var tildelt en plass i 2010-sesongen, så man skulle jo tro at alt var i skjønneste orden. Men nå viser det seg likevel at teamet er utelatt fra FIAs offisielle oversikt over deltakerne i årets mesterskap.

Lista over konstruktører som FIA har lagt ut inneholder bare 12 team, og på den offisielle nettsiden formula1.com er BMW Sauber heller ikke nevnt blant årets deltakere.

Teamets førere, Kamui Kobayashi og Pedro de la Rosa, står heller ikke oppført på FIAs liste over førere og startnumre, mens det er satt av plass og nummer til de manglende førerne i de andre, mer tvilsomme teamene.

Hva som er grunnen til utelatelsen blir jo bare spekulasjoner, men vi får jo håpe at det bare er en formalitet som gjør at BMW Sauber ikke er tatt med. Kanskje har Peter Sauber søkt om å få endre teamnavnet, og at FIA derfor vil vente til de har fått det endelige navnet.

BMW Sauber har vært med på alle testene hittil i år, og har fått utlevert dekk fra Bridgestone på lik linje med de andre teamene. Det må bety at de er klarert av FIA, for grunnen til at Bridgestone ikke ville levere dekk til Stefan GP sin planlagte test, var jo at de kun har kontrakt på å levere til de FIA-godkjente deltakerne.

Jeg krysser fingrene for at det ikke skal bli noe krøll med enda et team.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar