onsdag 10. februar 2010

Følg testene i Jerez «live»

Red Bull RB6 Jerez I dag starter den andre runden med testing før sesongstart, denne gangen med fire dager på Circuito de Jerez i Spania. Dette er en bane på 4,5 kilometer, som det har vært kjørt Formel 1-løp på så sent som i 1997.

Det var derfor forventet at denne testen ville gi et bedre bilde på hvordan bilene presterte i forhold til hverandre, enn det banen i Valencia kunne gi. Men dessverre er det fortsatt kjølig og ustabilt vær i Spania, og det er spådd at det vil komme regn både i dag og på fredag. Det er dermed ikke sikkert at tidene som oppnås vil være direkte sammenlignbare denne gangen heller.

I tillegg til de syv teamene som var på plass i Valencia i forrige uke, deltar også Red Bull, Force India og Virgin Racing  denne gangen.

Autosport.com har løpende informasjon og resultatservice fra Jerez på disse sidene (innholdet oppdateres automatisk). Ny side for hver testdag: 10. februar | 11. februar | 12. februar | 13. februar

Oversikt over førerplanen i Jerez:

Team 10. feb. 11. feb. 12. feb. 13. feb.
Mercedes GP Rosberg Schumacher Rosberg Schumacher
Red Bull Webber Webber Vettel Vettel
McLaren Button Button Hamilton Hamilton
Ferrari Alonso Alonso Massa Massa
BMW Sauber Kobayashi Kobayashi de la Rosa de la Rosa
Williams Hulkenberg Hulkenberg Barrichello Barrichello
Renault Petrov Petrov Kubica Kubica
Force India Liuzzi Liuzzi Sutil Sutil
Toro Rosso Buemi Buemi Alguersuari Alguersuari
Virgin Racing Glock Glock di Grassi di Grassi

Husker du? 
Det siste Formel 1-løpet på Jerez - Europas Grand Prix i 1997 – har sikkert Michael Schumacher fortrengt fra minnet. Det var i det løpet han kjørte på Jacques Villeneuve med vilje, for å hindre ham i å bli verdensmester. I steden ble han selv disket – både fra løpet og verdensmesterskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar